Hirdetés

A szerkesztő: Antal Béla István (Antal Béla István)

Adatlap

A szerkesztőről

Az Ön által böngészett lap.hu oldal szerkesztője nem kíván adatokat publikussá tenni magáról, azonban az oldal tartalmát tekintve fontos megjegyeznünk, hogy szerkesztőink az adott lap.hu oldalak témáinak lehetnek akár professzionális, akár hobbi szintű szakértői, de minden esetben alapos ismerői, így legjobb tudásuk szerint gondozzák és szerkesztik a lap.hu oldalakat, segítve a tájékozódást egy-egy tématerületen a linkek strukturálásával, a releváns linkek bemutatásával.

Egyéb általam szerkesztett lap.hu oldalak

100-leggazdagabb-magyar.lap.hualapitvany.lap.huandaluzhotel.lap.huangolkemping.lap.huausztria-panzio.lap.huautovideo.lap.hubalatonszemes.lap.hubelgiumszallas.lap.hubotswana.lap.hubudapest-1-keruleti-ceg.lap.hubukarest.lap.hucostaalmeria.lap.hudaihatsu.lap.hudij.lap.hudubai.lap.hudunakeszi.lap.huecuador.lap.huelefantcsontpart.lap.huesztergomiceg.lap.hufelsozsolca.lap.hufilatelia.lap.hufranciaorszag-szallas.lap.hugalapagos.lap.hugorogorszag.lap.hugorogpanzio.lap.hugranada.lap.hugyermekotthon.lap.huhortobagy.lap.huindia-kepgaleria.lap.huirkemping.lap.huizrael-utazas.lap.hujodo.lap.hujudo.lap.hukarcag.lap.hukasztiliahotel.lap.hukecskemeticeg.lap.hukempingklub.lap.hukeziszerszam.lap.hukisvarda.lap.hukompjaratok.lap.hukrikett.lap.hulakoauto.lap.hulegparnas.lap.huletenye.lap.hulondon-bed-and-breakfast.lap.huluxemburgszallas.lap.humalaga.lap.humarokko-utazas.lap.humercedesglkosztaly.lap.humexiko-kepgaleria.lap.humontenegro-utazas.lap.hunemetorszag-kemping.lap.hunorvegia.lap.hunyiregyhaza-ceg.lap.huoroshaza.lap.huparaguay.lap.huperu-utazas.lap.huportugalia.lap.hupusztaszabolcs.lap.huromania-kepgaleria.lap.husoroksar.lap.huspanyollakberendezes.lap.husvajc.lap.husvajcikemping.lap.huszada.lap.huszenegal.lap.huszob.lap.huszombathely-szallas.lap.hutamasi.lap.hutehetsegkutato.lap.huteniszverseny.lap.hutolna-megyeiceg.lap.huudulofalu.lap.huutasszallitas.lap.huuzletfejlesztes.lap.huvacratot.lap.huvasarosnameny.lap.huvilagorokseg.lap.huvilagorokseg-europa.lap.huvitorlazas.lap.huzahony.lap.huzte.lap.hu
Meghatározás:

Szigetvár a Dél-Dunántúlon, Baranya megye nyugati részén, terül el. Szigetvári kistérség központja. Történelmi város, a történelmi múltunkból kiemelkedik Zrínyi Miklós és vitézeinek hősiessége.

Szigetvár a Dél-Dunántúlon, Baranya megye nyugati részén, terül el. Szigetvári kistérség központja. Történelmi város, a történelmi múltunkból kiemelkedik Zrínyi Miklós és vitézeinek hősiessége.

Szponzorált hirdetések

Amennyiben úgy gondolja, hogy olyan, az oldal profiljába tartozó javaslata van, amellyel az oldal jelenlegi tartamán javítani lehet, kérjük jelezze a szerkesztőnek ezen a felületen keresztül. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy szerkesztőnk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!
Ha linket akar ajánlani, kérjük kattintson ide!

Név:
 
E-mail cím:
 
Javaslat:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés